Нашата дейност започна през 1990 година в град Бургас и оттогава развиваме две основни направления:

  • СЕРВИЗ на аудио-видео и комуникационна техника, офис техника, битова техника и електродомакински уреди, както битови така и професионални. Извършваме и ремонт и поддръжка на промишлена и нестандартна електроника.
  • ТЪРГОВИЯ с резервни части, електронни компоненти, консумативи и принадлежности за електродомакински уреди.

Към днешна дата фирмата ни разполага с  един магазин и сервиз на територията на град Бургас – сервиз Здравец и магазин Здравец. Имаме добри партньори с дългогодишни взаимоотношения в страната и чужбина. Ние сме единствения оторизиран сервизен център на SONY за Бургаска област.

СЕРВИЗНА ДЕЙНОСТ

  • Извършваме гаранционен и извънгаранционен сервиз – ремонт и поддръжка на пълната гама от битова техника (аудио-видео техника, телевизори – всички видове, видеокамери цифрови фотоапарати, монитори, автомобилна електроника и аудио, офис техника, компютри – настолни и преносими (SONY-VAIO); принадлежности и аксесоари, битови и професионални електродомакински уреди, перални, съдомиялни, хладилници, готварски печки, кафемашини, микровълнови печки, прахосмукачки, климатици).
  • Разполагаме с висококвалифицирани специалисти, които могат да намерят решение на всеки възникнал технически проблем, както на място при клиента, така и в сервизните ни бази.  Колективът ни е с богат опит в обслужването на клиенти и се отнася с разбиране и професионализъм към възникналия казус.

ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ

  • Извършваме търговска дейност с резервни части и консумативи за електродомакински уреди и разполагаме с голямо разнообразие на склад и по поръчка – за марките SONY, SAMSUNG, LG, CANON, Philips, Panasonic, CANDY, BEKO, SANG, HAIER, LIEBHERR, AEG, WHIRLPOOL, DE LONGHI, ZELMER, TEFAL, ROWENTA, KRUPS, GORENJE, MOULINEX, ARISTON, INDESIT, ELECTROLUX, FABER, NARDI, PANASONIC, JVC, TAURUS, ELITE, SHARP, ZANUSSI, TEKA, MIELE, Prolux, TESY, ELEKOM и много други дребни уреди).
  • Доставяме по каталог пълната гама от продукти, резервни части и консумативи предлагани от големите европейски, американски и азиатски  фирми, в областта на битовата и промишлената електроника, както и електроуреди и автоматика.

РАЗПОЛАГАМЕ СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ И ИМАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ДОСТАВКА НА ПОСОЧЕН ОТ КЛИЕНТА АДРЕС.

ЕКИПЪТ НИ Е НА ВАШЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ И ОЧАКВА ВАШИТЕ ЗАПИТВАНИЯ И ПОРЪЧКИ НА  [email protected]

РАБОТНО ВРЕМЕ

ПОНЕДЕЛНИК9:00 до 18:00
ВТОРНИК9:00 до 18:00
СРЯДА9:00 до 18:00
ЧЕТВЪРТЪК9:00 до 18:00
ПЕТЪК9:00 до 18:00
СЪБОТА9:30 до 13:30
НЕДЕЛЯпочивен ден

ТРАНСПОРТ